Udruga invalida rada Zagreba: Audicija za formiranje novog pjevačkog zbora i kviz 'Uči i osvoji'

Pravnik UIR Zagreba održat će predavanje na temu 'Oporuka ili darovni ugovor ili ugovor o doživotnom/dosmrtnom uzdržavanju'

 

Udruga invalida rada Zagreba, koja broji oko 9.000 članova, poziva sve zainteresirane članove na audiciju za formiranje novog pjevačkog zbora, koja će se održati u utorak, 22. studenog u 16 sati, na adresi Nova cesta 86, ulaz s dvorišne strane. U slučaju nemogućnosti dolaska u navedenom terminu, audicija će se ponoviti u petak, 25. studenog u 16,30 sati. Audicija je obavezna za sve koji žele biti dio pjevačkog zbora Udruge invalida rada Zagreba, bez obzira jesu li prije pjevali u zboru Udruge ili ne, a vodit će je prof. Vitomir Ivanjek.

Isti dan od 8 do 10 sati provest će se preventivno-zdravstvena akcija, gdje će svaki član testiranje moći obaviti besplatno jednim dolaskom u razdoblju od tri mjeseca. Ostali datumi održavanja akcije tijekom 2016. godine biti će još 6. i 20. prosinca.

Uz navedeno, u petak, 25. studenog u 14,30 sati, u sklopu kviza 'Uči i osvoji', u klupskim prostorijama Udruge, pravnik UIR Zagreba održat će predavanje na temu 'Oporuka ili darovni ugovor ili ugovor o doživotnom/dosmrtnom uzdržavanju'. Također, na istom predavanju saznat će se pobjednici kviza, koji će osvojiti vrijednu nagradu: besplatan desetodnevni boravak u specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Thalassotherapia Crikvenica.

UIR Zagreba krenula je u pripreme nove sezone kviza, u kojem ćete moći sudjelovati u 2017. godini. Zato je potrebno pratiti obavijesti UIR Zagreba koje stižu putem e-pošte, uključiti se u kviz i osvojiti vrijedne nagrade.

Od klupskih aktivnosti Udruga poziva i na kreativno-likovnu radionicu svakog četvrtka u 15 sati, gdje će se izrađivati, bojati i ukrašavati gipsani odljevi božićnih motiva.

Vezano za uključenje u aktivnosti izvan prostorija Udruge, potrebne su prijave kod Anite ili Stanka, kontakti: 01/4876294, klub@uir-zagreb.hr, anita@uir-zagreb.hr, stanko@uir-zagreb.hr, za Sportski park Mladost u Zagrebu, Jarunska ulica 5, gdje će se provoditi aquaaerobika, svakog petka od 12 do 13 sati. Ovo je prilika za priključenje vježbama u vodi u malom bazenu.

"Voda predstavlja idealno opterećenje koje omogućava izvođenje pokreta slobodnih amplituda, a istovremeno djeluje na jačanje muskulature. Vježbanjem u toploj vodi podiže se temperatura tijela, koja uzrokuje vazodilataciju - proširenje krvnih žila te tako pospješuje perifernu cirkulaciju. Umirujuće djelovanje tople vode na živčani sustav dovodi do opuštanja i smanjenja misićne napetosti, što omogućuje bolju pokretljivost u pojedinim zglobovima“, istaknuto je od strane Udruge.

Ujedno, potrebna je prijava i za obuku neplivača. Grupa s radom kreće početkom siječnja 2017. godine.

Raspored klupskih aktivnosti dostupan je na stranici www.uir-zagreb.hr.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti