Udruga UNUO: Prezentacija EU projekta 'Brzo, zdravo - dostupno svima'

"Tim povodom upućujemo apel učenicima završnih razreda, te onima koji su već završili školu da dođu na prezentaciju", kaže Vedran Habel, predsjednik udruge UNUO

 

Posjetite Udrugu nastavnika u djelatnosti ugostiteljskog obrazovanja UNUO u četvrtak 17. svibnja 2018. u 9.30 sati na adresi Nova ves 10 i uživajte uz besplatan domjenak i prezentaciju EU projekta "Brzo, zdravo - dostupno svima". Projekt je namijenjen osobama s invaliditetom i djeci s teškoćama u razvoju.

"Tim povodom upućujemo apel učenicima završnih razreda, te onima koji su već završili školu da dođu na prezentaciju", kaže Vedran Habel, predsjednik udruge UNUO.

Za sudjelovanje na radionici i besplatnom školovanju nije uvjet da ste kuhar. Više informacija o projektu dobiti ćete na sam dan prezentacije. Radujemo se vašem dolasku u što većem broju.

Udruga nastavnika u djelatnosti ugostiteljskog obrazovanja ima viziju poboljšati obrazovanje osoba s invaliditetom u ugostiteljskoj djelatnosti. Kroz edukaciju i kuharske radionice pruža se prilika osobama s invaliditetom da pokažu svoje sposobnosti rada u ugostiteljstvu i lakše dođu do zapošljavanja u struci. UNUO surađuje s mnogobrojnim Ministarstvima, ustanovama, nevladinim udrugama, poduzetnicima u cilju senzibilizacije lokalne zajednice za sposobnosti i vještine osoba s invaliditetom u području ugostiteljstva radi uključivanja u lokalnu zajednicu.

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti