SVEČANA SJEDNICA Udruga osoba s invaliditetom Daruvar proslavila 25 godina rada

Posebno je istaknuto da je udruga vrlo aktivna na izradi programa i projekata putem kojih je ostvarila oko 18 milijuna kuna prihoda i zaposlila 122 osobe od kojih 19 osoba s invaliditetom

 

Svoj 25-godišnji rad Udruga je obilježila Svečanom sjednicom koja je uz brojne uzvanike, pravne i fizičke osobe, koji su pomogli radu Udruge, održana 23. svibnja u prostoru restorana Terasa u Daruvarskim toplicama.

Svečanu sjednicu otvorio je predsjednik udruge Damir Bokun i pozdravio sve nazočne, nakon čega je izvršni direktor kroz kratki osvrt upoznao sve prisutne s radom udruge u proteklih 25 godina. Na kraju izlaganja zahvalio se svima koji su u proteklom periodu pomagali udruzi kroz suradnju, partnerstvo ili putem donacija.

U izvješću je posebno istaknuto da je udruga vrlo aktivna na izradi programa i projekata putem kojih je ostvarila oko 18 milijuna kuna prihoda i zaposlila 122 osobe od kojih 19 osoba s invaliditetom, ali da sve svoje uspjehe ne bi ostvarila bez suradnje i partnerstva s lokalnim dionicima.

Nakon pročitanog izvješća, predsjednik i zamjenik predsjednika Stjepan Pahoki uručili su zahvalnice svim uzvanicima, nakon čega je održan zajednički domjenak.

Na sjednici je prisutan bio i gradonačelnik Damir Lneniček, zamjenica gradonačelnika Vanda Cegledi i predsjednica Gradskog vijeća Snježana Sabo, a  program svečanosti svojim su dolaskom uveličali i čelnici lokalnih samouprava i predstavničkih tijela, rukovoditelji ustanova, udruga i društava te brojni drugi gosti. Svojim je dolaskom Udrugu podržao čelni čovjek Hrvatskog paraolimpijskog odbora i Europskog paraolimpijskog odbora Ratko Kovačić.

Anita Blažinović