SLATKI POKLON Urihovci izradili limitirane King torbe koje je dizajnirala Matija Vuica

Ako želite ovoga ljeta plijeniti poglede dizajnerskom torbom Matije Vuice, sve što trebate napraviti je na odabranim Crodux i Tifon benzinskim postajama na autocesti kupiti bilo koja tri King sladoleda

 

U suradnji s poznatom hrvatskom modnom dizajnericom Matijom Vuicom, Ledo je ovog ljeta pripremio iznenađenje za svoje najvjernije potrošače - limitiranu kolekciju King platnenih torbi koje je dizajnirala Matija Vuica, a izradili Urihovci.

Nakon vrlo uspješne prošlogodišnje modne revije održane u dvorcu Trakošćan, na kojoj je predstavljena kolekcija 'Kraljevstvo za KING', modna dizajnerica Matija Vuica ponovno se zaigrala s Kingom i pripremila modnu poslasticu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Riječ je o urbanim platnenim torbama jedinstvenog kroja za nošenje preko ruke ili ramena, a koje će zahvaljujući svom neupadljivom dizajnu dobro izgledati uz svaki ljetni outfit.

Ako i vi želite ovoga ljeta plijeniti poglede dizajnerskom torbom Matije Vuice i Kinga, sve što trebate napraviti je na odabranim Crodux i Tifon benzinskim postajama na autocesti kupiti bilo koja tri King sladoleda te tako nastaviti svoje putovanje uz neodoljiv poklon iz Leda.

Osim po svom jedinstvenom dizajnu koji je osmislila dizajnerica čije kreacije nose brojne poznate osobe sa scene, King torba je posebna i zbog toga što su ju izradili radnici Ustanove za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, popularnog URIHO-a. Podržite njihov trud i rad, uzmite predah na putu, zasladite se omiljenim King sladoledima te sa sobom ponesite prekrasan ljetni modni dodatak.

Ova posebna ljetna akcija traje od 01. srpnja do 15. kolovoza i odnosi se na sve King sladolede u ponudi.

In Portal

 

Povezane vijesti