SLATINA Udruga OSIT Vretenac dobila licencu za pružanje socijalnih usluga

Veliki je to korak ka ostvarivanju zadanih ciljeva naše Udruge, među kojima je jedan od najbitnijih upravo sustavan rad i podrška odraslim osobama s intelektualnim teškoćama i djeci s teškoćama u razvoju, ističu ponosni Vretenci

 

Iako članovi Udruge osoba s intelektulanim teškoćama Vretenac, Slatina, trenutno odmaraju i uživaju u ljetnom odmoru, velika vijest stigla je na adresu Udruge.

Naime, Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac, Slatina, 9. srpnja ove godine dobila je Rješenje Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku kojim se utvrđuje da Udruga ispunajva uvjete za pružanje socijalnih usluga i to uslugu poludnevnog boravka za odrasle osobe s invaliditetom i uslugu individualne i grupne psihosocijalne podrške za djecu s teškoćama u razvoju i odrasle osobe s invaliditetom.

– Veliki je to korak ka ostvarivanju zadanih ciljeva naše Udruge, među kojima je jedan od najbitnijih upravo sustavan rad i podrška odraslim osobama s intelektualnim teškoćama i djeci s teškoćama u razvoju te njihova aktivna participacija u život lokalne sredine, – ističu ponosni Vretenci.

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti