UIK KRIŽEVCI Povodom otvorenja Trgovačkog centra SPAR udruga osoba s invaliditetom dobila vrijednu donaciju

Dodijeljena donacija je znak da je tvrtka Spar Hrvatska prepoznala aktivnosti i rezultate rada ove Udruge i sav trud koji ulaže u poboljšanje kvalitete življenja osoba s invaliditetom

 

Prošli je tjedan  prilikom otvaranja novog trgovačkog centra SPAR u Križevcima, predsjednik Uprave Spara Hrvatska Helmut Fenzl uručio je donaciju od 30.000,00 kuna Udruzi osoba s invaliditetom Križevci, a koju je preuzeo njezin predsjednik Petar Gatarić.

Kroz dvadeset godina svoga rada, svojim brojnim projektima i programima Udruga osoba s invaliditetom poboljšavala je i poboljšava kvalitetu življenja osoba s invaliditetom križevačkog kraja kao i okolnih Općina: Kalnik, Sv. Petar Orehovec, Gornja Rijeka i Sv. Ivan Žabno. Dodijeljena donacija je znak da je tvrtka Spar Hrvatska prepoznala aktivnosti i rezultate rada ove Udruge i sav trud koji ulaže u poboljšanje kvalitete življenja osoba s invaliditetom, razvoju društvenog poduzetništva i zapošljavanju osoba s invaliditetom.

-Tvrtka Spar ovom nesebičnom i hvale vrijednom donacijom pokazala je svu humanost i osjetljivost prema jednoj od najugroženijoj skupini društva kao što su osobe s invaliditetom, te im se ovim putem još jednom najsrdačnije zahvaljujemo – poručuju iz Udruge.

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti