Pula: Zaštitna radionica Tekop Nova - Ustanova za zapošljavanje osoba s invaliditetom traži radnika

Tekop Nova započela je s radom u svibnju 2004. godine, a osnovna djelatnost je proizvodnja radne i zaštitne odjeće

 

Zaštitna radionica Tekop Nova - Ustanova za zapošljavanje osoba s invaliditetom iz Pule, traži šivača/šivačicu, na području Istarske županije, na određeno vrijeme radi povećanog opsega posla, najduže do 60 dana.

Zaposlenje obuhvaća puno radno vrijeme u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je u cijelosti.

Uvjeti na radnom mjestu obuhvaćaju rad na jednom mjestu.

Razina obrazovanja kod posloprimca treba biti završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, uz radno iskustvo od šest mjeseci.

U opis poslova spada polaganje tkanine za krojenje i razvrstavanje tkanine.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 16. ožujka 2017., a rok za prijavu je do četvrtka, 23. ožujka 2017.

Uz prijavu potrebno je dostaviti:

- dokaz o stručnoj spremi

- dokaz o invalidnosti, ako se radi o osobi s invaliditetom

- dokaz o državljanstvu RH.

Zainteresirani se mogu prijaviti putem pismene zamolbe na adresu poslodavca: Zaštitna radionica Tekop Nova, ustanova za zapošljavanje osoba s invaliditetom - Officina per la tutela Tekop Nova, Ente per il collocamento al lavoro, Trg 1. istarske brigade 2, 52100 Pula.

Zaštitna radionica Tekop Nova - Ustanova za zapošljavanje osoba s invaliditetom osnovana je 15. srpnja 2003. od strane Istarske županije, Grada Pule i Saveza samostalnih sindikata Hrvatske. Ustanova je pravna osoba sa statusom zaštitne radionice osnovane u svrhu zapošljavanja i rada osoba s invaliditetom, sukladno posebnom zakonu. Započela je s radom u svibnju 2004. godine. Osnovna djelatnost je proizvodnja radne i zaštitne odjeće.

Klaudija Klanjčić