Natječaj: Grad Valpovo traži sto radnika za pomoć starijim i nemoćnim osobama

Zaposlenje obuhvaća puno radno vrijeme, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je u cijelosti. Troškovi prijevoza se isplaćuju sukladno Odluci Upravnog vijeća Zavoda

 

Grad Valpovo objavio je natječaj za 100 radnika/radnica za održavanje javnih površina, te pomoć starijim i nemoćnim osobama na području Valpova i prigradskih naselja, u Osječko-baranjskoj županiji, na određeno vrijeme, javni radovi, uz mogućnost zaposlenja osobe s invaliditetom.

Zaposlenje obuhvaća puno radno vrijeme, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je u cijelosti. Troškovi prijevoza se isplaćuju sukladno Odluci Upravnog vijeća Zavoda.

Razina obrazovanja posloprimca može biti osnovna škola niži razredi, završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij, doktorat, a radno iskustvo nije važno.

U opis poslova spadaju: rad na obnovi i uređenju kulturno-umjetničke baštine, pomoć u pripremi i provedbi gradskih manifestacija, pomoć starijima, nemoćnima i osobama s invaliditetom, revitalizacija i uređenje okoliša u gradu.

Zapošljavanje je uz podršku mjera aktivne politike zapošljavanja - mjera javni rad. Detalji se nalaze na linku: http://mjere.hr/mjere/javni-rad/.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 13. travnja 2017., a rok za prijavu je do 21. travnja 2017.  

Svi zainteresirani trebaju osobno doći na adresu: Grad Valpovo, Matije Gupca 32, Valpovo.

K. Klanjčić

 

Povezane vijesti