Natječaj: Grad Bjelovar traži petnaest radnika za pomoć u kući osobama s invaliditetom

Zaposlenje obuhvaća puno radno vrijeme u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je djelomična

 

Grad Bjelovar objavio je natječaj za 15 radnika/radnica za pomoć u kući starim i nemoćnim osobama, te osobama s invaliditetom na području Bjelovara, u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, na određeno vrijeme, javni radovi.

Zaposlenje obuhvaća puno radno vrijeme u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je djelomična.

Uvjeti na radu podrazumijevaju terenski rad.

Razina obrazovanja posloprimca može biti završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

U opis poslova spadaju: obavljanje poslova potrebnih za podizanje i poboljšanje kvalitete života korisnika, kao što su pomoć u kućanskim poslovima, pomoć u dostavi namirnica, briga o higijeni korisnika i osobnom izgledu, pomoć u dostavi lijekova, pomoć u posredovanju u ostvarivanju i drugih prava korisnika pri određenim ustanovama u kojima je potrebno riješiti neko od prava u interesu korisnika, pratnja i pomoć u različitim socijalnim aktivnostima, pružanje psihosocijalne podrške korisnicima kroz razgovore i druženje te ostali poslovi predviđeni programom.

Postoji mogućnost korištenja mjere aktivne politike zapošljavanja - Javni radovi.

Kandidati trebaju vlastoručno potpisanu zamolbu, životopis, presliku osobne iskaznice, presliku domovnice, uvjerenje o nekažnjavanju - ne starije od šest (6) mjeseci, presliku svjedodžbe završene škole, dostaviti na adresu: Grad Bjelovar, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Trg Eugena Kvaternika 2, Bjelovar (soba broj 15 - pisarnica).

Nepotpune zamolbe neće se razmatrati.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 18. travnja 2017., a rok za prijavu je do 25. travnja 2017.  

K. Klanjčić

 

Povezane vijesti