Zagrebačka županija: Društvo multiple skleroze traži osobnog asistenta u Dugom Selu

Društvo je osnovano u svrhu ostvarivanja radnji i mjera na promicanju liječenja, rehabilitacije, istraživanja i zaštite osoba oboljelih od multiple skleroze i srodnih bolesti

 

Društvo multiple skleroze Zagrebačke županije objavilo je natječaj za osobnog/u asistenta/icu za pomoć osobama s invaliditetom u Dugom Selu, na određeno vrijeme, radi zamjene.

Zaposlenje je bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti. Rad je u skraćenom radnom vremenu, 20 sati tjedno, prilagođeno potrebi korisnika.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na jednom mjestu.

Razina obrazovanja posloprimca može biti završena srednja škola od četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

Mogu se javiti zainteresirani sa završenom minimalno srednjom stručnom spremom, koji imaju afiniteta u radu s osobama s invaliditetom.

Opis posla osobnog asistenta - pomoć osobama s invaliditetom:

- pomoć pri osobnoj higijeni

- pomoć pri održavanju higijene stambenog prostora korisnika

- pomoć u kućanskim poslovima korisnika

- pomoć u aktivnostima svakodnevnog života ovisno o fizičkim potrebama korisnika

- pomoć i pratnja u socijalnim aktivnostima korisnika.

Poželjna je vozačka B kategorije. Očekivana plaća je 2000 kuna netto.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 8. svibnja, a rok za prijavu je do 22. svibnja 2017.

Zainteresirani mogu ponude s kontakt podacima poslati na e-mail: msbran@net.hr ili se javiti na broj 01 2753 290 - Branka Vrabec, poslodavac: Društvo multiple skleroze Zagrebačke županije, 10370 Dugo Selo, Rugvička ulica 13.

Društvo multiple skleroze Zagrebačke županije je nestranačka, nevladina, neprofitna društvena organizacija, odnosno udruga, sastavljena od osoba oboljelih od multiple skleroze. Osnovana je u svrhu ostvarivanja radnji i mjera na promicanju liječenja, rehabilitacije, istraživanja i zaštite osoba oboljelih od multiple skleroze i srodnih bolesti. Član je Saveza društava multiple skleroze Hrvatske (SDMSH).

K. Klanjčić