Sveti Ivan Zelina: Udruga Srce traži asistenta osobi s tjelesnim invaliditetom

Članovi Udruge žive misiju promicanja i zaštite prava djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom, njihovo kvalitetno i ravnopravno sudjelovanje u svim segmentima društva te direktan rad s korisnicima

 

Srce - Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji, sa sjedištem u Svetom Ivanu Zelini, Petra Preradovića 3, objavila je natječaj za osobnog/u asistenta/icu osobi s tjelesnim invaliditetom na području Zagrebačke županije, u Svetom Ivanu Zelini, na određeno vrijeme radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje obuhvaća nepuno radno vrijeme: 20 sati tjedno, odnosno 80 sati mjesečno, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je djelomična.

Uvjeti na radnom mjestu obuhvaćaju rad na jednom mjestu.

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od tri ili četiri godine, uz poznavanje rada na računalu. Također, treba imati vozačku dozvolu B kategorije.

Posao obuhvaća rad s osobom s tjelesnim invaliditetom, uz fleksibilnost.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 6. prosinca 2017., a rok za prijavu je do 13. prosinca.

Zamolbe sa životopisom se primaju isključivo putem e-mail kontakta poslodavca: ured@udruga-srce-zelina.hr.

SRCE - Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji, osnovana je u lipnju 2005. godine, od strane nekolicine roditelja entuzijasta, suočenih s mnogobrojnim preprekama i inertnošću društva prema potrebama njihove djece. Želja im je bila da stvore jedno drugačije i bolje okruženje za život svoje i sve ostale djece i odraslih s teškoćama.

Udruga “Srce” prva je i jedina udruga na području grada Svetog Ivana Zeline te okolnih naselja i općine Bedenica, koja okuplja djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom, kako bi im svojim djelovanjem omogućila ostvarenje njihovih potencijala, interesa i prava. Jedinstvena je po sastavu jer obuhvaća članove svih vrsta teškoća i invaliditeta, motoričkih i mentalnih smetnji, teškoća u učenju, teškoća govorno jezičnog funkcioniranja, poremećaje u ponašanju, Down sindrom, teškoće sluha, vida.

Vizija Udruge je formiranje sustava podrške u lokalnoj zajednici, koji će djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom omogućiti razvoj potencijala u svim vidovima življenja, uključujući medicinsku, socijalnu, emocionalnu i radnu dimenziju te punopravno sudjelovanje u svim aspektima života u zajednici. Članovi Udruge žive misiju promicanja i zaštite prava djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom, njihovo kvalitetno i ravnopravno sudjelovanje u svim segmentima društva te direktan rad s korisnicima.

K. Klanjčić