Zagrebačka županija: Društvo multiple skleroze traži osobnog asistenta za pružanje pomoći osobi s invaliditetom

U opis poslova, uz ostalo, spada pomoć pri osobnoj higijeni korisnika, pomoć u kućanskim poslovima te pomoć u aktivnostima svakodnevnog života ovisno o fizičkim potrebama korisnika

 

Društvo multiple skleroze Zagrebačke županije objavilo je natječaj za osobnog/u asistenta/icu za pružanje pomoći osobama s invaliditetom na području Donje Bistre, na određeno vrijeme radi novootvorenih poslova, uz mogućnost dužeg zaposlenja.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na jednom mjestu.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, bez mogućnosti smještaja i naknade za prijevoz.

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od četiri godine, odnosno završena minimalno srednja stručna sprema, koji imaju afiniteta u radu s osobama s invaliditetom, a prednost imaju medicinska zanimanja. Radno iskustvo nije važno.

U opis poslova spada pomoć pri osobnoj higijeni korisnika, pomoć pri održavanju higijene stambenog prostora korisnika, pomoć u kućanskim poslovima korisnika, pomoć u aktivnostima svakodnevnog života ovisno o fizičkim potrebama korisnika, pomoć i pratnja u socijalnim aktivnostima.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 7. travnja.  

Zainteresirani kandidati/kandidatkinje mogu se javiti na e-mail: msbran@net.hr, kao i na brojeve mobitela: 091 1880444, 098 325350.

Društvo Multiple skleroze Zagrebačke županije je nestranačka, nevladina, neprofitna društvena organizacija, odnosno udruga, sastavljena od osoba oboljelih od multiple skleroze. Osnovana je u svrhu ostvarivanja radnji i mjera na promicanju liječenja, rehabilitacije, istraživanja i zaštite osoba oboljelih od multiple skleroze i srodnih bolesti. Član je Saveza društava multiple skleroze Hrvatske (SDMSH).

Klaudija Klanjčić