Zagreb: Dramski studio slijepih i slabovidnih 'Novi život' traži asistenta

Dramski studio slijepih i slabovidnih 'Novi život' osnovan je 1948. godine, a u pripremama kazališnih predstava od početka su bili angažirani renomirani kazališni redatelji

 

Dramski studio slijepih i slabovidnih 'Novi život' traži asistenta/icu na određeno; puno radno vrijeme za rad u Zagrebu. Zapošljavanje uz podršku mjera aktivne politike zapošljavanja - mjera javni rad. Uvjeti na radnom mjestu: Rad na jednom mjestu
Tražena razina obrazovanja: srednja škola 4 godine, viša ili prvostupanjska te znanje engleskog jezika. Radno iskustvo nije važno.
Opis poslova: asistencija slijepim i slabovidnim osobama, pomoćni poslovi na pripremi dokumentacije za projekte usmjerene na slijepe i slabovidne osobe.
Zapošljavanje uz podršku mjera aktivne politike zapošljavanja - mjera javni rad.Troškovi prijevoza isplaćuju se sukladno Odluci Upravnog vijeća Zavoda.
Natječaj je otvoren do 10. kolovoza 2018.; kontakt kazaliste.slijepih@gmail.com
Dramski studio slijepih i slabovidnih 'Novi život' osnovan je 1948. godine. U pripremama kazališnih predstava od početka su bili angažirani renomirani kazališni redatelji. Ansambl je izvodio mnoštvo predstava, a bila su organizirana i gostovanja diljem tadašnje države. Kazalište slijepih i slabovidnih ”Novi život” iz Zagreba gostovalo je u svim zemljama Europe, a organizator su i jedinog kazališnog festivala slijepih u svijetu BIT (Blind in theatre) koji se održava svake druge godine u Zagrebu.

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti