PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA: Udruga osoba s mišićnom distrofijom traži asistenta na Rabu

Aktivnosti Udruge, između ostalog, uključuju evidenciju i prikupljanje podataka o oboljelim osobama, unapređivanje rehabilitacije te pomoć redovitim članovima u ostvarivanju prava

 

Udruga osoba s mišićnom distrofijom Primorsko-goranske županije objavila je natječaj za osobnog asistenta/osobnu asistenticu za osobu s invaliditetom na Rabu, na određeno vrijeme radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.   Uvjeti na radu podrazumijevaju rad na jednom mjestu.

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se završena srednja škola od četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

U opis poslova spada pomoć osobama s invaliditetom u svakodnevnim aktivnostima.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 31. listopada.

Zainteresirani se mogu prijaviti putem pismene zamolbe na adresu poslodavca: Udruga osoba s mišićnom distrofijom Primorsko-goranske županije, Milutina Barača 22b, 51000 Rijeka.

Udruga djeluje od 1976. godine, a pod nazivom Udruga invalida distrofičara Primorsko-goranske županije od 1990. godine. S programom nazvanim 'Kroz život zajedno', koji je sveobuhvatan, započela je od 2006. godine, a zbog uspješnosti provodi se iz godine u godinu. Aktivnosti Udruge, između ostalog, uključuju evidenciju i prikupljanje podataka o oboljelim osobama, unapređivanje rehabilitacije, pomoć redovitim članovima u ostvarivanju prava, organiziranje aktivnosti za usmjeravanje roditelja i staratelja u provođenju rehabilitacije djece, organiziranje tematskih predavanja i radionica te mnoga druga pitanja od interesa članova Udruge.

Klaudija Klanjčić