ČAKOVEC Socijalna zadruga Humana Nova traži voditelja financija i računovodstva

Humana Nova nudi ugovor na neodređeno vrijeme početna osnovna plaća je 6.800 kn neto, uvećano za naknadu putnih troškova, timski rad u kreativnoj radnoj atmosferi, mogućnost usavršavanja i napredovanja

 

Socijalna zadruga Humana Nova Čakovec otvorila je natječaj za radno mjesto voditelj/ica financija i računovodstva na puno radno vrijeme u stalni radni odnos. Uvjeti koje treba ispunjavati kandidat/kinja su: VŠS/VSS ekonomskog smjera, minimalno 5 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, odlično poznavanje računovodstveno-porezne tematike, poznavanje zakonskog okvira za neprofitne organizacije i društvena poduzeća, iskustvo u upravljanju ljudskim potencijalima, razvijene analitičke, komunikacijske i organizacijske vještine, samoinicijativnost i usmjerenost na rješenja te samostalnost i odgovornost u obavljanju zadanih poslova, točnost i ažurnost u obavljanju poslova i zadataka, napredno korištenje engleskog jezika u govoru i pismu, napredna računalna pismenost - tablični, analitički/statistički, prezentacijski alati, online kolaborativni alati, vozački ispit B kategorije.
Socijalna zadruga Humana Nova Čakovec nudi ugovor na neodređeno vrijeme (s probnim rokom od 3 mjeseca, početak rada 1. siječnja 2019.), početna osnovna plaća je 6.800 kn neto, uvećano za naknadu putnih troškova, timski rad u kreativnoj radnoj atmosferi, mogućnost usavršavanja i napredovanja.
Opis radnih zadataka i odgovornosti: organizacija i nadzor rada u odjelu računovodstva i financija, poslovi knjižena, sastavljanje prijave PDV-a, obračun plaća, kadrovska evidencija, plaćanja, e-porezna, samostalna izrada godišnjih financijskih izvještaja i drugih izvještaja propisanih zakonima RH te internih izvještaja za potrebe menadžmenta organizacije, izrada i praćenje financijskih planova organizacije, analiza poslovnih rezultata i preporuke menadžmentu, kontinuirano praćenje zakonskih promjena u računovodstvenim propisima i pravodobna implementacija u poslovanje Zadruge.
Za prijavu na natječaj potrebno je priložiti životopis, preporuku (ako postoji) i motivacijsko pismo. Rok za podnošenje prijave putem elektroničke pošte je 14. prosinca 2018. godine u 23:59 sati. Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati. Prijave se šalju na e-mail adresu: info@humananova.org  s naznakom "Za natječaj - voditelj/ica financija i računovodstva“. O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni putem elektroničke pošte najkasnije 19. prosinca 2018. godine.
Socijalna zadruga Humana Nova Čakovec je neprofitna organizacija koja potiče zapošljavanje društveno isključenih osoba kroz proces stvaranja nove vrijednosti odbačenih predmeta i proizvodnju kvalitetnih i inovativnih proizvoda. Na ovaj način Zadruga aktivno doprinosi održivom razvoju lokalnih zajednica, smanjenju siromaštva i očuvanju prirode. Danas zapošljava 28 osoba od čega je 19 osoba sa invaliditetom. 
Božica Ravlić

 

Povezane vijesti