GORNJE JESENJE Udruga distrofičara Krapina traži asistenta

Udruga distrofičara Krapina je neprofitna i nestranačka udruga, sa socijalno-humanitarnim ciljevima, koja okuplja osobe oboljele od mišićne distrofije i srodnih neuromuskularnih bolesti s područja Krapinsko-zagorske županije

 

Udruga distrofičara Krapina objavila je natječaj za osobnog/u asistenta/icu u Gornjem Jesenju, na području Krapinsko-zagorske županije, na određeno vrijeme radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je djelomična.

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od tri ili četiri godine, dok radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća pružanje asistencije osobi s invaliditetom.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 15. siječnja 2019. godine.   

Zainteresirani mogu svoje pismene zamolbe poslati na email adresu poslodavca: udruga.distroficara.kr@gmail.com, a kontakt je broj mobitela: 099 8180254.

Udruga distrofičara Krapina je neprofitna i nestranačka udruga, sa socijalno-humanitarnim ciljevima, koja okuplja osobe oboljele od mišićne distrofije i srodnih neuromuskularnih bolesti s područja Krapinsko-zagorske županije. Osnovana je u travnju 2007. godine sa ciljem da doprinese u boljoj kvaliteti življenja osoba  koje boluju od neuromuskularnih bolesti. Glavni ciljevi Udruge su promicanje i zaštita zajedničkih zdravstvenih, socijalnih, humanitarnih i sličnih ciljeva; osnaživanje osoba oboljelih od mišićne distrofije i članova njihove obitelji; aktivacija članova u društvenoj zajednici kroz aktivnosti Udruge; poboljšanje kvalitete življenja članova; senzibiliziranje javnosti i ukazivanje na potrebe članova Udruge; stvaranje dobre suradnje s lokalnom upravom i samoupravom. Više o Udruzi može se pročitati na stranici www.udk.hr.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti