PULA Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom traži osobne asistente

Pulska je udruga nevladina i nestranačka organizacija u koju su dragovoljno uključene osobe s invaliditetom te svi građani voljni dati svoj doprinos u ostvarivanju ciljeva i misija Društva

 

Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom objavilo je natječaj za dva/dvije osobna/e asistenta/ice na području Pule u Istarskoj županiji, na određeno vrijeme radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme i dvokratno - u prijepodnevnoj i poslijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju terenski rad.

Razina obrazovanja posloprimca treba biti srednja škola od četiri godine, tj. SSS ili osnovna škola s tečajem za njegovatelja/icu, a radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati vozačku dozvolu B kategorije.

Opis poslova osobnog/e asistenta/ice obuhvaća pomoć i podršku osobama s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 15. veljače 2019. godine.   

Zamolbe sa životopisom potrebno je dostaviti na e-mail: dosti@hi.t-com.hr ili na adresu poslodavca: Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom, 52100 Pula, Gajeva 3.

Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom nevladina je i nestranačka organizacija u koju su dragovoljno uključene osobe s invaliditetom te svi građani, fizičke i pravne osobe voljne dati svoj doprinos u ostvarivanju ciljeva i misija Društva. Društvo djeluje na području na području gradova Pule i Vodnjana te općina Barban, Marčana, Svetvinčenat, Fažana, Ližnjan i Medulin.

Klaudija Klanjčić