SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA Udruga tjelesnih invalida Sinj traži osobnog asistenta

Od samog početka djelovanja pa do danas broj članova stalno raste, a aktivnosti koje Udruga provodi postaju sve brojnije i značajnije

 

Udruga tjelesnih invalida Sinj objavila je natječaj za radno mjesto osobnog/e asistenta/ice na području Brnaza, u Splitsko-dalmatinskoj županiji, na određeno vrijeme radi zamjene za vrijeme bolovanja.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme u dvije smjene, bez mogućnosti smještaja i naknade za prijevoz.    

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se srednja škola od tri godine, a radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati položen vozački ispit B kategorije.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 31. siječnja.

Zainteresirani mogu osobno doći adresu poslodavca: Udruga tjelesnih invalida Sinj, Luka 15, 21230 Sinj, uz prethodnu najavu na telefon: 021/660-070.

Udruga tjelesnih invalida grada Sinja (UTIS) osnovana je 31. siječnja 2001., a doregistrirana 10. ožujka 2006. godine. Od samog početka pa do danas broj članova stalno raste, a aktivnosti koje Udruga provodi postaju sve brojnije i značajnije. Na temelju članka 13. Zakona o udrugama (Narodne novine broj 74/14), na sjednici Skupštine Udruge tjelesnih invalida grada Sinja UTIS, održanoj 18. travnja 2015., donesen je novi Statut Udruge, kojim su donesene potrebne izmjene, a između ostalog promijenjen je i sam naziv Udruge koji glasi “Udruga tjelesnih invalida Sinj”. Kao što je istaknuto na web stranici Udruge, www.utis.hr, ciljevi osnivanja sukladno Statutu su promicanje, razvitak i unapređenje zajedničkih humanitarnih, zdravstvenih, odgojnih, obrazovnih, kulturnih, socijalnih, informacijskih, športskih, rekreacijskih i drugih interesa svojih članova, osoba s invaliditetom, bez namjere stjecanja dobiti. Ujedno, područje djelovanja sukladno Statutu uključuje zalaganje za ljudska prava, odgoj i obrazovanje, socijalnu pomoć i podršku te humanitarnu pomoć osobama s invaliditetom. Udruga tjelesnih invalida Sinj je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Klaudija Klanjčić