ZAGREBAČKA ŽUPANIJA Udruga osoba s invaliditetom Križevci traži osobnog asistenta

Vizija Udruge je stvaranje sustava u kojem će osobe s invaliditetom, kao subjekti u izjednačenim uvjetima i mogućnostima, biti tretirane tako da se i u radu i socijalnoj skrbi uvažavaju njihove potrebe i poštuje njihovo dostojanstvo

 

Udruga osoba s invaliditetom Križevci objavila je natječaj za osobnog/u asistenta/icu na području Brckovljana u Zagrebačkoj županiji, na određeno vrijeme radi novootvorenih poslova.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na terenskom mjestu.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.  

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od četiri godine, viša ili prvostupanjska, a radno iskustvo nije važno.

Potrebna je vozačka dozvola B kategorije.

Opis poslova obuhvaća osobnu asistenciju i pomoć u različitim socijalnim potrebama.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 14. veljače.  

Svi zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe, kao i osobno doći, na adresu poslodavca: Udruga osoba s invaliditetom Križevci, Trg Antuna Nemčića 7, 48260 Križevci, uz prethodnu najavu na broj telefona: 048 681211 ili na broj mobitela: 098 694177, kao i slati na email adresu: uik@uik.hr.

Udruga invalida Križevci osnovana je 5. ožujka 1999., a registrirana 23. ožujka 1999. kao pravna, nevladina i neprofitna organizacija. Vizija Udruge je stvaranje sustava u kojem će osobe s invaliditetom, kao subjekti u izjednačenim uvjetima i mogućnostima, biti tretirane tako da se i u radu i socijalnoj skrbi uvažavaju njihove potrebe i poštuje njihovo dostojanstvo. Misija obuhvaća aktivno sudjelovanje u društvenoj skrbi i okupljanje osoba s invaliditetom radi promicanja, zaštite zajedničkih zdravstvenih, socijalnih, humanitarnih i drugih interesa, te ispunjavanje punog i ravnopravnog uživanja svih ljudskih prava i očuvanja dostojanstva osoba s invaliditetom.

Klaudija Klanjčić