ČAKOVEC Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije traži djelatnika

Opis poslova obuhvaća pružanje usluge pomoći u kući osobama s invaliditetom te osobama treće životne dobi na području Međimurske županije

 

Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije objavilo je natječaj za djelatnika/cu za pomoć u kući na području Čakovca, na određeno vrijeme, radi povećanog opsega posla.

Zaposlenje obuhvaća puno radno vrijeme u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je djelomična.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju terenski rad, uz korištenje vlastitog vozila.

Posloprimac treba imati završenu osnovnu školu ili srednju školu od tri ili četiri godine, uz položen vozački ispit B kategorije. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet.  

Opis poslova obuhvaća pružanje usluge pomoći u kući osobama s invaliditetom i starijim  osobama na području Međimurske županije.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 31. siječnja.  Kandidati koji ispunjavaju uvjete natječaja mogu se javiti osobno ili pisanom zamolbom na adresu: Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije, Ante Starčevića 1, 40000 Čakovec, putem telefona 040/395-077 ili putem e-maila: ddicpck@ddicpck.hr.

Klaudija Klanjčić