KARLOVAC Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije traži dva osobna asistenta

Vizija Udruge je sustav izjednačenih mogućnosti osoba s invaliditetom, prihvaćena njihova različitost i ispoštovana njihova ljudska prava

 

Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije objavila je natječaj za dva radna mjesta osobnog/e asistenta/ice osobama s invaliditetom na području Karlovca, na određeno vrijeme radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.   

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na jednom mjestu, uz mogućnost korištenja vlastitog vozila.

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se srednja škola od četiri godine (SSS), viša ili prvostupanjska, a radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati završen vozački ispit B kategorije.

Opis poslova obuhvaća rad s osobom s invaliditetom, kojoj je potrebna usluga osobne asistencije.

Kod prijave je potrebno priložiti životopis i zamolbu za zapošljavanje/motivacijsko pismo.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 1. veljače.

Zainteresirani mogu pismene zamolbe poslati na email adresu poslodavca: udruga@uosikazu.hr.

Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije sa sjedištem u Karlovcu, Banjavčićeva 20, okuplja osobe s različitim dijagnozama, kao što su dječja i cerebralna paraliza, mišićna distrofija i srodna neuro-mišićna oboljenja, te tjelesnim invaliditetom poput tetraplegije i paraplegije, amputacije i slično, s područja cijele Karlovačke županije, svih starosnih dobi i spola. Nevladina je humanitarna, neprofitna organizacija koja djeluje na osnovi socijalnog i humanitarnog djelovanja grada Karlovca i Karlovačke županije. Vizija Udruge je sustav izjednačenih mogućnosti osoba s invaliditetom, prihvaćena njihova različitost i ispoštovana njihova ljudska prava, dok je misija iste zagovaranje modela za ravnopravno i aktivno sudjelovanje osoba s invaliditetom u sveukupnom razvoju zajednice te razvijanje društvene svijesti o pravima, potrebama i potencijalima osoba s invaliditetom.

Klaudija Klanjčić