ŽELJKO JARIĆ-PAVIČIĆ Pjesnik i sportaš s invaliditetom traži osobnog asistenta

Vrlo aktivna osoba sa stopostotnim invaliditetom, u invalidskim kolicima, traži osobnog asistenta/asistenticu za oblačenje, pratnju, administrativne te kućanske poslove, pola radnog vremena, navodi Željko

 

Željko Jarić-Pavičić, pjesnik i sportaš s invaliditetom – šahist i boćar, objavio je 3. veljače na svom Facebook profilu post putem kojeg traži asistenta/icu.

- Vrlo aktivna osoba sa stopostotnim invaliditetom, u invalidskim kolicima, traži osobnog asistenta/asistenticu za oblačenje, pratnju, administrativne i kućanske poslove, pola radnog vremena. Mjesečna plaća 2.000 kuna, uz plaćeni prijevoz.

U obzir ne dolaze umirovljenici i već zaposleni jer je riječ o programu Ministarstva demografije, obitelji, mladih i socijalne politike. Pola radnog vremena mjesečno obavlja se prema dogovoru, odnosno ovisno o potrebama korisnika projekta. Molim da mi se jave zainteresirane osobe s područja Velike Gorice ili Velike Mlake. To ne isključuje osobe iz Zagreba koje imaju interes za posao. Potpisuje se ugovor o radu – navodi u postu Željko Jarić-Pavičić.

Pozivaju se zainteresirani da se jave na kontakt: 097/7604-751.

Klaudija Klanjčić