DUGI RAT Udruga osoba s invaliditetom Agape traži osobnog asistenta

Udruga je osnovana sa svrhom promicanja zajedničkih humanitarnih, zdravstvenih, odgojno-obrazovnih, kulturnih, socijalnih, informacijskih, športskih i rekreacijskih te drugih interesa svojih članova

 

Udruga osoba s invaliditetom 'Agape' objavila je natječaj za zaposlenje osobnog asistenta na području Dugog Rata, u Splitsko-dalmatinskoj županiji, na određeno vrijeme radi zamjene.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja i bez naknade za prijevoz.  

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati vozačku dozvolu B kategorije.

U opis poslova spadaju pomoć pri osobnoj higijeni korisnika, pri održavanju higijene stambenog prostora korisnika, pomoć u kućanskim poslovima, pomoć u aktivnostima svakodnevnog života ovisno o fizičkim potrebama korisnika te pomoć i pratnja u socijalnim aktivnostima korisnika.

Uz prijavu kandidati su dužni dostaviti:

- životopis

- presliku dokaza o završenoj školi

- uvjerenje o nekažnjavanju

- presliku osobne iskaznice.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 22. ožujka.

Zainteresirani mogu poslati pismenu zamolbu na adresu poslodavca: Udruga osoba s invaliditetom 'Agape', Obala gusara bb, 21310 Omiš.

Udruga osoba s invaliditetom 'Agape' je socijalno-humanitarna i neprofitna, osnovana 17. siječnja 2003. od strane 18 građana, sa svrhom promicanja zajedničkih humanitarnih, zdravstvenih, odgojno-obrazovnih, kulturnih, socijalnih, informacijskih, športskih, rekreacijskih i drugih interesa svojih članova bez namjere stjecanja dobiti. Udrugu čine slobodno i dobrovoljno udružene osobe oboljele od distrofije, osobe s posljedicom cerebralne i dječje paralize, paraplegijom, amputacijom ekstremiteta i oštećenjem tjelesnih organa i njihovih funkcija i njihovi roditelji ili skrbnici, te druge fizičke i pravne osobe voljne da organizirano potiču mjere i akcije na rehabilitaciji, socijalizaciji, skrbi i poboljšanju socijalnog i životnog statusa osoba s invaliditetom. Udruga djeluje na području grada Omiša te općina Šestanovac, Zadvarje, Dugi Rat i Podstrana.

Klaudija Klanjčić