GOSPIĆ Udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju 'Pčelice' traži tri pomoćna radnika

Udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju 'Pčelica' osnovana je 8. studenog 2010. u Gospiću. Cilj joj je informirati članove i javnost o problemima djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji

 

Udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju 'Pčelice' objavila je natječaj za tri pomoćna radnika (m/ž) na području Gospića, u Ličko-senjskoj županiji, na određeno vrijeme, javni radovi.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.   

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na jednom mjestu.

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se završena srednja škola od tri ili četiri godine, viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij, doktorat, a radno iskustvo nije važno.

U opis poslova spada pomoć u organizaciji i pripremi redovnih aktivnosti Udruge (radionice, izrada didaktičkih i ukrasnih materijala), uređenje i priprema prostora za korištenje tijekom različitih aktivnosti, pomoć u provedbi projektnih aktivnosti, pomoć u provedbi uređenja i prilagodbe okoliša za rad s djecom s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom, pomoć u organizaciji i provođenju različitih aktivnosti članova i volontera Udruge s korisnicima i u lokalnoj zajednici, priprema i pisanje dokumentacije za prijave na natječaje za dodjelu potpora, organizacija i provođenje projektnih i programskih aktivnosti, pisanje projektnih i programski izvještaja, organizacija i provođenje različitih aktivnosti.

Zapošljavanje je putem Programa javnih radova uz podršku Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 21. svibnja.

Zainteresirani se mogu prijaviti putem pismene zamolbe na email adresu poslodavca: udrugapcelice@gmail.com.

Udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju 'Pčelica' osnovana je 8. studenog 2010. u Gospiću. Cilj joj je informirati članove i javnost o problemima djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji, organizirati programe za djecu u suradnji sa stručnjacima te rad na ostalim zadacima u cilju poboljšanja i razvoja kvalitete života djece i njihovih obitelji.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti