ZAGREB Udruga Zamisli traži osobnog asistenta

Udruga djeluje unutar Hrvatskog saveza udruga mladih i studenata s invaliditetom SUMSI, koji je član krovne organizacije osoba s invaliditetom SOIH kroz koji sudjeluje u radu Europskog foruma osoba s invaliditetom

 

Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom 'Zamisli' objavila je natječaj za radno mjesto osobnog/e asistenta/ice osobi s invaliditetom, na određeno vrijeme radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na dvadeset sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.  

Razina obrazovanja posloprimca treba biti srednja škola od četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

U opis poslova ulazi: osobna higijena - pranje zubi, umivanje, tuširanje, kupanje, pranje kose, češljanje; pomoć pri ustajanju iz kreveta i odlasku u krevet; odijevanje i svlačenje; pomoć pri obavljanju fizioloških potreba; pomoć pri hranjenju i piću; pripremanje obroka; pomoć pri sitnim kućanskim poslovima (pospremanje stola, papira, knjiga, časopisa, dodavanje pomagala, pri listanju knjige, pisanju, održavanju prostorije i slično), obavljanje kupovine; pomoć pri fizičkim potrebama (transfer krevet - kolica, pomoć pri kretanju, pomoć pri telefoniranju); obavljanje administrativnih poslova - odlazak liječniku (uputnice, doznake, recepti), odlazak u banku, poštu, dostava i podizanje razne dokumentacije; pratnja i pomoć u različitim socijalnim aktivnostima.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 12. lipnja.

Zainteresirani se mogu javiti pismenom zamolbom na email adresu poslodavca: osobni.asistent@zamisli.hr.

Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom Zamisli osnovana je 2005. godine. Sjedište Udruge je u Zagrebu, Avenija Marina Držića 71A, a svojim aktivnostima djeluje na području cijele Hrvatske. Članica je Zajednice ICM u Hrvatskoj, kroz koju je članica European Youth and Counselling Agency – ERYICA te Hrvatskog saveza udruga mladih i studenata s invaliditetom SUMSI, koji je član krovne organizacije osoba s invaliditetom SOIH kroz koji sudjeluje u radu Europskog foruma osoba s invaliditetom.

Klaudija Klanjčić