ZAGREBAČKA ŽUPANIJA Društvo multiple skleroze traži osobnog asistenta u Samoboru

Društvo je osnovano u svrhu ostvarivanja mjera na promicanju liječenja, rehabilitacije, istraživanja i zaštite osoba oboljelih od multiple skleroze i srodnih bolesti

 

Društvo multiple skleroze Zagrebačke županije objavilo je natječaj za osobnog/u asistenta/icu za pružanje pomoći osobama s invaliditetom na području Samobora, na određeno vrijeme radi zamjene.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od četiri godine, dok radno iskustvo nije važno.

U opis posla spadaju pomoć pri osobnoj higijeni korisnika, pomoć pri održavanju higijene stambenog prostora korisnika, pomoć u kućanskim poslovima korisnika, pomoć u aktivnostima svakodnevnog života ovisno o fizičkim potrebama korisnika, pomoć i pratnja u socijalnim aktivnostima korisnika.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 31. srpnja. 

Zainteresirani mogu osobno doći na adresu poslodavca: Društvo multiple skleroze Zagrebačke županije, Kralja Krešimira IV 31a, 10430 Samobor, uz najavu na telefon broj: 01/3323603 ili mobitel broj: 098/325350, ili pismenu zamolbu poslati putem emaila: lukicbranka8@gmail.com.

Društvo Multiple skleroze Zagrebačke županije je nestranačka, nevladina, neprofitna društvena organizacija, odnosno udruga, sastavljena od osoba oboljelih od multiple skleroze. Osnovano je u svrhu ostvarivanja radnji i mjera na promicanju liječenja, rehabilitacije, istraživanja i zaštite osoba oboljelih od multiple skleroze i srodnih bolesti. Član je Saveza društava multiple skleroze Hrvatske (SDMSH).

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti