VARAŽDIN Udruga savjetovališta 'Uz tebe sam' traži dva osobna asistenta

Udruga je osnovana 2007. godine u cilju savjetovanja, edukacije, promicanja, razvitka i unapređenja psihofizickih sposobnosti djece, mladih, roditelja i drugih odraslih osoba, osoba s oštećenjima CNS-a, osoba s neuromotornim poremećajima te osoba s imunosistemskim bolestima

 

Udruga savjetovališta 'Uz tebe sam' objavila je natječaj za dva osobna asistenta (m/ž) na području Varaždina u Varaždinskoj županiji, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz djelomična.

Kod posloprimca traži se razina obrazovanja završene osnovne škole uz završeni tečaj za njegovatelja/icu, odnosno srednje škole od tri ili četiri godine bez obzira na završeni smjer obrazovanja, s time da radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća pružanje usluga osobne asistencije osobama s invaliditetom.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 25. kolovoza.

Uz prijavu na  posao potrebno je dostaviti u preslici: životopis, potvrdu o završenom školovanju i položenom tečaju za njegovatelja/njegovateljicu  (za osobe koje imaju položen tečaj), na sjedište Udruge: Udruga savjetovališta 'Uz tebe sam', Zagrebačka 70, 42000 Varaždin, ili e-mail: info@uztebesam.hr.

Udruga je osnovana 2007. godine u cilju savjetovanja, edukacije, promicanja, razvitka i unapređenja psihofizickih sposobnosti djece, mladih, roditelja i drugih odraslih osoba, osoba s oštećenjima CNS-a, osoba s neuromotornim poremećajima te osoba s imunosistemskim bolestima.

Klaudija Klanjčić