DARUVAR Udruga za šport i rekreaciju osoba s invaliditetom traži pomoćnog radnika u pružanju socijalnih usluga

Traži se komunikativna osoba koja je spremna na rad s osobama s invaliditetom

 

Udruga za šport i rekreaciju osoba s invaliditetom Daruvar objavila je natječaj za pomoćnog radnika (m/ž) u pružanju socijalnih usluga na području Bjelovarsko-bilogorske županije, u Daruvaru, na određeno vrijeme, javni radovi, uz mogućnost zaposlenja osobe s invaliditetom.

Zaposlenje obuhvaća puno radno vrijeme u prijepodnevnoj i poslijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz isplaćuje se u cijelosti.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na jednom mjestu.

Razina obrazovanja posloprimca može biti osnovna škola – niži razredi, završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine. Potrebno je imati vozačku dozvolu B kategorije, kao i informatička znanja, odnosno poznavanje osnova informatike – excel i osnove korištenja računala u Windows okruženju. Radno iskustvo nije važno.

Mjesto rada je Udruga, područje djelovanja Udruge te mjesta natjecanja. Traži se komunikativna osoba koja je spremna na rad s osobama s invaliditetom na sljedećim poslovima: pomoć osobama s invaliditetom pri bavljenju sportskim aktivnostima, pomoć na sportskim natjecanjima u Udruzi i pratnja na natjecanjima van grada Daruvara, pomoć pri ulasku i izlasku iz kombi vozila, prijevoz kombijem na i sa sportskih natjecanja, dodavanje sportske opreme osobama s invaliditetom.

Uz životopis i zamolbu potrebno je dostaviti potvrdu o završenoj školskoj spremi. Nepotpuna dokumentacija neće biti uzeta na razmatranje.

Postoji mogućnost korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja - javni rad.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 6. kolovoza.   

Svi zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe na adresu poslodavca: Udruga za šport i rekreaciju osoba s invaliditetom Daruvar, Petra Preradovića 26, 43500 Daruvar, ili na email: uosi@uid.hr. U slučaju osobnog dolaska potrebno se najaviti na telefon: 043/331022.

Klaudija Klanjčić