Tomislav Beronić: Autorska prava na zvučno izdanje romana 'Peta dimenzija' Udruzi slijepih USKA

Ova humana gesta plod je dugogodišnjeg prijateljstva, partnerstva i suradnje karlovačke udruge slijepih s obitelji Beronić

 

Autor avanturističko-fantastično-povijesnog romana 'Peta dimenzija' Tomislav Beronić na promociji svoga književnog prvijenca u Gradskoj Knjižnici Ivan Goran Kovačić uručio predsjedniku Udruge slijepih USKA Mirsadu Bećiroviću izjavu kojom karlovačkoj udruzi ustupa autorska prava za izdavanje zvučne knjige, uključujući i sav prihod ostvaren prodajom zvučnog izdanja.

Ova humana gesta plod je dugogodišnjeg prijateljstva, partnerstva i suradnje s obitelji Beronić i samog autora koja je proizašla iz sporta.

"Veliko hvala samom autoru na ovoj hvalevrijednoj gesti kojom je pokazao sebi svojestvenu nesebičnost, humanost i senzibilitet za potrebe slijepih osoba. Osim toga pokazuje svjesnost o potrebi univerzalnog rješenja koje će učiniti ovo uzbudljivo književno djelo dostupnim i pristupačnim svim građanima, obzirom da Gradska knjižnica inače u svom fundusu ima više od 200 naslova knjiga u zvučnoj tehnici", poručili su iz USKA-e.

R. R. Naglić