Udruga Ozana: Otvorenje božićne izložbe 'Jaslice od ljubavi' u Staroj gradskoj vijećnici

Prema programu, na dan svečanog otvorenja izložbe uz riječ dobrodošlice bit će upriličen i nastup korisnika Ozane, kao i glazbena točka Marine Matošević

 

Udruga Ozana, koja okuplja osobe s invaliditetom, poziva na otvorenje božićne izložbe 'Jaslice od ljubavi' u zagrebačkoj Staroj gradskoj vijećnici, Sv. Ćirila i Metoda 5, u ponedjeljak, 11. prosinca u 18 sati.

Izložba će biti otvorena do 15. prosinca, od 10 do 20 sati.

Prema programu, na dan svečanog otvorenja izložbe uz riječ dobrodošlice bit će upriličen i nastup korisnika Ozane, recital 'Jaslice od ljubavi', kao i glazbena točka Marine Matošević.

U utorak, 12. prosinca, u 18 sati, na večeri zahvale donatorima i suradnicima, na kojoj će se uručiti zahvalnice, nastupit će korisnici Ozane i gost - klapa 'Bevanda'.

Treći dan izložbe, srijeda, u 17 sati je večer za najmlađe, a organizirane su kreativna radionica za djecu 'Moj medo' do 17,45 sati, uz najavu slikovnice 'Tajna Medvednice'. Također, Mladen Kušec pričat će priču o medvjediću, dok će sama Udruga predstaviti medvjediće.

U četvrtak u 18 sati bit će predstavljen božićni Štrikeraj u Staroj gradskoj vijećnici, uz kreativnu radionicu izrade anđela od vune.

Svečano zatvaranje izložbe bit će u petak, 15. prosinca, u 18 sati, kada će korisnici Ozane predstaviti 'Kolaž veselja' uz pjesmu, ples i šale.

Klaudija Klanjčić