UDRUGA ZVONO Akustična svirka za djecu i mlade s teškoćama u razvoju

Udrugu djece i mladih s poteškoćama u razvoju Zvono osnovali su 2003. godine roditelji djece i mladih s poteškoćama u razvoju na području gradova Belišća i Valpova te prigradskih naselja

USPOS - Udruga studenata pedagogije Filozofskog fakulteta Osijek, u suradnji s Udrugom djece i mladih s poteškoćama u razvoju Zvono, organizira akustičnu svirku za njihove štićenike. Druženje uz pozitivne vibre i zvuke akustičnih gitara održat će se 16. studenog 2018. u Night club Cadillac, Alojzija Stepinca 28 u Osijeku pod nazivom ''Glazba i ljubav'', s početkom u 20 sati.

Svojim glazbenim umijećem u akustičnoj verziji ovom će vas prilikom počastiti perspektivni osječki sastav Rocky Bluesboa te talentirani studenti Filozofskog fakulteta Osijek Krešimir Vrkić i Helena Štajdohar, u pratnji mladog gitarista Antonia Tomića. Ulaz je slobodan.

Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju Zvono osnovana je 2003. godine od strane roditelja djece i mladih s poteškoćama u razvoju na području gradova Belišća i Valpova te prigradskih naselja. Udruga Zvono pruža pomoć roditeljima djece i mladih s teškoćama u uključivanju u sustav socijalne skrbi i odgojno – obrazovni proces. Udruga Zvono radi na razvijanju socijalnih i praktičnih vještina svojih članova kako bi se mogli aktivno uključiti u život zajednice te kod svojih članova potiče samostalnost i razvija programe zapošljavanja osoba s invaliditetom. Promiče filozofiju inkluzije i radi na poboljšanju uvjeta u lokalnoj zajednici kako bi se ostvarila normalizacija i inkluzija osoba s invaliditetom u tu zajednicu.

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti