NINA KRALJIĆ Koncert u Tvornici za glazbene sladokusce

Nina je poznata kao pjevačica koja svojom izvedbom uvede publiku u neke druge dimenzije, svaku pjesmu učini posebnom i svojom, dok njezin vokal nudi čistu emociju

 

Nina Kraljić Kvintet održat će koncert u zagrebačkoj Tvornici Kulture, 29. ožujka ove godine, i izvesti svoj glazbeni program naziva 'Zaljuljali smo svijet'. Publiku u Tvornici očekuje Nina Kraljić u svom najboljem, novom izdanju, s novim članom benda i novim aranžmanima koji će baš u Tvornici doživjeti svoju premijeru.

- Odlučila sam program koncerta nazvati upravo po svom prvom singlu koji je obilježio moj glazbeni početak i najavio moj debitantski album 'Samo'. Pjesma 'Zaljuljali smo svijet' iznimno mi puno znači kao putokaz i dokaz novog stvorenog stila na hrvatskoj glazbenoj sceni sa snažnom porukom ne odustajanja od vlastitih snova i vizija - istaknula je Nina Kraljić.

Publiku u Tvornici očekuje Ninin moćan vokal i autentična interpretacija te izvrstan bend koji će publiku povesti na mistično glazbeno putovanje vještim miješanjem različitih glazbenih žanrova unutar vlastitih skladbi s Nininog albuma. Poslastica večeri bit će njezin zadnji dark wave, electronic single 'Lava' s kojim je imala impresivan scenski nastup na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu. Za kraj će zaokružiti priču svojim poznatim obradama, a priprema i nekoliko iznenađenja za publiku.

Nina je poznata kao pjevačica koja svojom izvedbom uvede publiku u neke druge dimenzije, svaku pjesmu učini posebnom i svojom, dok njezin vokal nudi čistu emociju. Članove njenog benda čine gitarist Miroslav Gugić, udaraljkaš Marko Šturman, violončelistica Ljerka Končar, te najnoviji član benda Pavle Kladarin na klavijaturama.

Klaudija Klanjčić