CIVILNO DRUŠTVO ‘Spasi svijet’ i prijavi svoju priču ili film Frooom! filmskoj školi za djecu i mlade

Nagrade su različite i osim stručnog filmskog savjeta tu je znanje koje se može steći na radionicama

 

Filmašima i filmašicama od osam do četrnaest godina iz cijele Hrvatske trajno je otvoren poziv pod nazivom 'Spasi svijet' za prijavu svojih priča ili filmova Frooom! filmskoj školi za djecu i mlade.

Naime, svi oni koji se prijave, imaju priliku razraditi svoju ideju, naučiti puno novih stvari o filmu i naći dobar tim u školi filma i medijske kulture Frooom!

- Poziv ‘Spasi svijet’ namijenjen je djeci od 8 do 14 godina. Ideje koje su još samo slovo na papiru ili već snimljeni materijali, dobro su došli na mail adresu frooom.filmskaradionica@gmail.com. Tema nije definirana nazivom poziva, a stručni tim voditelja radionica ne ocjenjuje, već biva od pomoći svima koji se jave. Nagrade su različite i osim stručnog filmskog savjeta tu je znanje koje se može steći na radionicama – poručuje organizator.

Kako je pojašnjeno na www.civilnodrustvo.hr, u organizaciji Udruge Bacači sjenki, Frooom! se kontinuirano održava od 2012. godine.

- Ove godine novi val pustolovnih filmskih radionica zapljuskuje praznike od 23. do 27. travnja u Splitu, Zagrebu i Komiži. Radionice traju pet dana, od 9 do 15 sati uz organiziran ručak, a djeca su i dodatno osigurana. Mentori i voditelji radionica su mahom profesionalci koji godinama djeluju na području filma, videa, televizije, kazališta i animacije.

Frooom! će se tijekom 2019. godine održati u još najmanje šest različitih gradova Hrvatske i zato je poziv ‘Spasi svijet’ trajno otvoren!

Više informacija na stranici www.frooom.eu.

Klaudija Klanjčić