OFFTIME Novi zagrebački festival na Jarunu

Zagreb je upravo dobio novi event zanimljivog koncepta kojemu je cilj istinsko oslobađanje od pritiska i stresa svakodnevice, dalje od računala, uz odličnu hranu i glazbu

 

Tri dana bez gradske vreve, briga i stresa, uz ultimativna raznolika glazbena imena, hranu i piće, Offtime festival je upravo sve što trebate da biste se potpuno isključili iz svakodnevice i prepustili opuštanju.

Zagreb je upravo dobio novi event zanimljivog koncepta kojemu je cilj istinsko oslobađanje od pritiska i stresa svakodnevice, dalje od računala, uz odličnu hranu i glazbu. 24., 25. i 26. svibnja Jarun i zapadni dio Zagreba postaju centar događanja. U novom glazbeno-gastronomskom konceptu održat će se prvo izdanje Offtime festivala, novog zagrebačkog festivala koji će ugostiti ultimativna glazbena imena prvenstveno elektroničke scene poput berlinske ikone Anje Schneider, jednog od najkreativnijih nizozemskih producenata Breacha, house superstara Route 94 ili svjetskog top producenta i live performera SecretCinema, te posebnog gosta Flashmoba.

Trodnevni festival sadrži dnevne i noćne evente koji će se od petka do nedjelje odvijati u klubu Aquarius, na terasi kluba i plaži ispred kluba. U petak i subotu program počinje već od 18 sati i traje do 6 sati ujutro, dok u nedjelju od 10 sati ujutro uz doručak na plaži posjetitelji mogu uživati i u koncertu Sare Renar.

- Zadnjih nekoliko godina primjećujem kako su svi moji prijatelji toliko zauzeti da nemaju vremena stati i predahnuti. Želeći dostići visoko postavljene ciljeve se uništavaju. Naravno, puno raditi i dostizati visoko postavljene ciljeve je odlično, ali treba biti svjestan da ih teže postižemo ako smo umorni tijelom i umom. Kad se isključiš, treba ti manje vremena da se oporaviš i vratiš obavezama jači nego ikad. Iz tog razloga sam pokrenuo projekt festival Offtime. Želim podsjetiti ljude da je isključivanje važno. Offtime se odnosi na pružanje prilike za punjenje energije i resetiranje, ali uz odličan sadržaj u vidu raznolike ali primjerene glazbe, zdrave hrane i pića te niz opuštajućih aktivnosti - ističe inicijator Mario Benić.

Vjerujemo kako je čarolija upravo u raznolikosti, kažu iz organizacije prvog Offtime festivala koji će različitim dobnim skupinama, kao i glazbenim ukusima ponuditi raspon mogućnosti. Petak, 24. svibnja rezerviran je za Enter Zagreb night na kojem će se izredati Route 94, Breach i Flashmob kao headlineri, dok subotu 25. svibnja tu titulu preuzimaju Anja Schneider i SecretCinema.

Glazbeni line-up čine i brojna druga inozemna i domaća DJ imena: Ana Antonova, Aney F, Doris Fatur, El Commando, Flashbmob, Marina Karamarko, Mike Vale, Oberön, Omega Zen, Phillipei Volster. Više o samom rasporedu nastupa možete potražiti na https://myoffti.me/schedule.

Nedjeljni chill: Offtime Croatia vikend na Jarunu završava zdravim doručkom uz Frühstück, glazbeno-kulinarski kolektiv koji će posjetiteljima omogućiti zdrav obrok i Bocca kavu, dobru glazbu i nedjelju provedenu sunčajući se na prekrasnoj plaži, livadi ili terasi kluba. Dobrodošli su i mlađi članovi obitelji i četveronožni ljubimci, a nisu na odmet kreme za sunčanje, dekice, igračke, ležaljke i suncobrani.

Festival završava besplatnim koncertom Sare Renar na terasi kluba Aquarius s početkom u 15 sati.
Putem stranice https://myoffti.me/tickets možete nabaviti festivalske ulaznice po cijeni od 199 kuna, koje osim trodnevnog glazbenog programa uključuju besplatnu Bocca kavu preko dana, piće dobrodošlice u subotu i vaučer s 30 eura popusta na putovanje po izboru u organizaciji GoNParty agencije. Jednodnevne ulaznice za petak i subotu iznose 119 kuna.

Offtime nije samo festival nego i koncept koji u svom prvom izdanju i u godinama koje dolaze pokušava pronaći način za suživot konstruktivne dobrobiti i hedonizma predstavljanjem vrhunske i poticajne glazbe, zdrave i visoko-energetske hrane i pića te njihovim spajanjem kroz eksperimentalne i provokativne načine. Uz Offtime ćete doživjeti sjajne i nezaboravne trenutke, zajedno s istomišljenicima koji plešu i smiju se odmah pored vas.

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti