PSIHOMODO POP Dobar akustični koncert u vrtu Vintage industrial bara

Premda su nastupili u ogoljenoj akustičnoj varijanti dečki su dali sve od sebe, publika je uživala, a usprkos nekim tehničkim nedostacima ovo je bila lijepa večer u Vintageu

 

Prošlog je četvrtka grupa Psihomodo pop besplatno  nastupila u Vintage industrial baru, no radilo se o malo drugačijoj varijanti nego što smo to do sada navikli.  

Davor Gobac i njegova ekipa svirali su strogo akustičan koncert premda je Šparka svirao električni bas, a Brada električnu gitaru, bubnjar Tin je imao gotovo minijaturni bubnjarski set.   No sve skupa bilo je dosta tiho, nažalost na trenutke je i žamor mnogobrojne publike  nadjačao samu svirku, tako da se koncert kvalitetno mogao pratiti jedino iz same blizine stagea.  

Što se tiče set liste većih iznenađenja nije bilo.  Od Ja sam bomba.  Nema nje, Kad sam imao šesnaest pa sve do Ramone, Fride i Ja volim samo sebe, klasičan best off repertoar.  No, tu se našlo mjesta i za stvari sa zadnjeg albuma Čiribu čiriba iz 2014. godine,  a i za nedavne singlove Sve će biti u redu i Ako želiš biti moja.   

Koncert je zaključen najnovijim singlom Deyavu i antologijskom Leteći odred, možda i pjesmom koja je po meni najbolje zazvučala te večeri.  Prilikom izvođenja spomenutog singla Gobac je najavio novi album Psihomoda, koji bi trebao izaći negdje u listopadu ove godine.  

Premda su nastupili u ogoljenoj akustičnoj varijanti dečki su dali sve od sebe, publika je uživala, a usprkos nekim tehničkim nedostatcima ovo je bila lijepa večer u Vintageu.

Piše: Marko Baković

 

Povezane vijesti