SONUS FESTIVAL Sjajna glazbena fešta na otoku Pagu

Smješten pored Jadranskog mora, Sonus festival tijekom pet dana i pet noći pružit će posjetiteljima nezaboravno iskustvo uz izvođače svjetskog kalibra

 

Sonus festival svojim impozantnim programom, posebnom atmosferom i atraktivnom lokacijom, već nekoliko godina svakog kolovoza dovodi tisuće ljudi  na hrvatski otok Pag. Osim samog festivala, na kojem će od 18. do 23. kolovoza nastupiti više od 70 svjetskih, regionalnih i domaćih izvođača, organizatori su fanove odlučili počastiti i sa dva dodatna eventa.

U petak, 16. kolovoza, u Noa Beach klubu održat će se pre-party uz svjetska imena Hot Since 82, Mind Against i Aldo Morro b2b Mony. 

U subotu, 17. kolovoza, u Noa Beach klubu održat će se otvorenje festivala uz FUSE kolektiv iz Londona koji će tu večer ujedno proslaviti 10. godišnjicu postojanja. Osnivač FUSE etikete Enzo Siragusa, sa kolegama Archie Hamiltonom, Rosskom i našim Marianom Mateljanom već tradicionalno će pripremiti večer za pamćenje. 

Nakon navedena dva eventa, u nedjelju, 18. kolovoza, počet će i 7. izdanje Sonus festivala kojeg ove godine predvode sad već legende poput Sven Vätha, Ricarda Villalobosa, Richie Hawtina, Solomuna, Marca Carole, do novijih imena na sceni koji su već ostvarili planetarnu slavu - I Hate Models, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Dax J, Black Coffee i ostali.

Sonus festivala koji će se održati u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso, ali u utorak, zbog velikog odaziva i u Noa Beach klubu, na plaži Zrće.

Sonus festival, koji je tri godine zaredom, prema izboru publike osvojio nagradu Ambasador za najbolji hrvatski festival elektroničke glazbe, predstavio je najbogatiji i najrazličitiji program do sada. Smješten pored Jadranskog mora, tijekom pet dana i pet noći, pod otvorenim nebom pružit će posjetiteljima nezaboravno iskustvo uz izvođače svjetskog kalibra.

Ograničeni broj regionalnih ulaznica su online dostupne putem web stranice https://we-love-sound.com/tickets/ i na Entrio prodajnim mjestima. 

Lana Borić

 

Povezane vijesti