UDRUGA TOMS Koncert 'Klape pivaju, a pisma liči' za kupnju terapijskog ultrazvuka i lasera za korisnike centra 'Dječji osmijeh'

Sudjelujući na humanitarnom koncertu 'Klape pivaju, a pisma liči' udruzi TOMS su donirali kombi vozilo prilagođeno za prijevoz osoba s invaliditetom

 

Klape Pokornik, Mirakul -Vrpolje, Stivanja, Mindula, Trogirski kanti i Vokalisti Salone te gosti Alen Nižetić i Frane Vugdelija nastupili su u utorak, 23. srpnja na tradicionalnom koncertu 'Klape pivaju, a pisma liči' kojeg je u Kuli Kamerlengo tradicionalno organizirala Udruga TOMS.

Na kraju koncerta predsjednik udruge Ivica Bašić dodijelio je priznanja svim sudionicima zahvalivši publici koja je kupnjom ulaznice pomogla kupnji lasera i ultrazvuka za centar 'Dječji osmijeh'.

Zahvalio je MFS-u Doboj Istok, skupini iz Bosne i Hercegovine koja boravi u Trogiru, a odlučila je financijski podržati projekt socijalnog restorana Udruge TOMS koji će omogućiti zapošljavanje minimalno tri osobe s invaliditetom, a u isto vrijeme udruzi osigurati samoodrživost. Zahvalu je uputio i skupini Emmaus Fredriksdal iz Švedske koja također boravi ovih dana u Trogiru. Sudjelujući na humanitarnom koncertu 'Klape pivaju, a pisma liči' Udruzi TOMS su donirali kombi vozilo prilagođeno za prijevoz osoba s invaliditetom.

Anita Blažinović