VUKOVAR Galerija na otvorenom predstavlja djela velikih svjetskih uličnih umjetnika

Galerija na otvorenom, nastala kroz projekt VukovArt, pokazuje se kao jedna odlična turistička ponuda koja nije namijenjena samo 'umjetničkim sladokuscima'

 

Trenutno se u Vukovaru nalazi 18 velikih djela svjetskih uličnih umjetnika, čime se Vukovar postavio na kartu tzv. 'Galerija na otvorenom' uz bok svjetskih gradova, koji dugi niz godina grade kulturu uličnih umjetnosti – objavljeno je na službenim stranicama Grada Vukovara.

- Ovu ponudu su prepoznali i Jasmina i Vlado Poznić iz agencije Maksi tours iz Osijeka, koji također imaju najbolje ocijenjeni booking.com smještaj Maksimilian u samoj osječkoj tvrđi. Već dugi niz godina rade na dovođenju turista u Slavoniju i Baranju, a posljednje dvije godine dovode najmanje 26 inozemnih grupa godišnje u grad Vukovar. Uz ostalu kulturnu ponudu Vukovara, posebno ih zanima i Galerija na otvorenom, koja je dostupna u svako doba dana – istaknuto je.

Sve u svemu, Galerija na otvorenom, nastala kroz projekt VukovArt, pokazuje se kao jedna odlična turistička ponuda koja nije namijenjena samo 'umjetničkim sladokuscima'.

Klaudija Klanjčić

 

 

Povezane vijesti