Hrvatski savez za rijetke bolesti: Svi smo pozvani u kampanju 'Zagrli za rijetke bolesti'

Ove godine kampanja se nastavlja diljem Hrvatske, a akcija je proširena u želji da se obori trenutni Guinnessov rekord od 108.121 fotografija u kategoriji najvećeg online albuma zagrljaja

 

Budimo i mi dio inicijative koja će obići cijeli svijet! Povodom Međunarodnog dana rijetkih bolesti Hrvatski savez za rijetke bolesti pokrenuo je 2015. kampanju 'Zagrli za rijetke bolesti'. Kampanja je počela dijeljenjem zagrljaja na Cvjetnom trgu u Zagrebu te skupljanjem fotografija zagrljaja.

Ove godine kampanja se nastavlja diljem Hrvatske, a akcija je proširena u želji da se obori trenutni Guinnessov rekord od 108.121 fotografija u kategoriji najvećeg online foto albuma zagrljaja. Prikupljanje fotki zagrljaja traje od 21. do 27. veljače, a sudjelovanje je jednostavno – važno je da na svakoj fotki grlite drugu osobu i da se te slike uploadaju na posebnu web stranicu cijele kampanje.

Preuzmite natpis na poveznici www.rijetke-bolesti.hr/wp-content/uploads/2015/02/Zagrli-za-rijetke-bolesti-natpis.pdf, uz napomenu da fotografije moraju  biti snimljene i uploadane na hugforrare.com u tjednu od 21. do 27. veljače. Osim na web stranicu fotografije mogu biti učitane i kroz Facebook aplikaciju, koja je aktivna na stranici www.facebook.com/hugforrare.

Jedna osoba može biti na koliko god fotografija želi, ukoliko pored nje stoji svaki put druga osoba. Minimalna dimenzija slika je 300×300, a ako su slike i puno veće bit će automatski smanjene tijekom uploada, tako da prevelika fotografija ne postoji. Slikajte svojim mobitelom, profi fotićem ili bilo čime što ima kameru. Prikupljene fotografije objedinit će se na velikom posteru koji će Hrvatski savez za rijetke bolesti predstaviti na događaju povodom Međunarodnog dana rijetkih bolesti 28. veljače na Cvjetnom trgu.

In Portal