Kako se riješiti negativne energije iz vlastitog doma

Pitanje: V.Z.(26) Možda će vam se moj problem učiniti nevjerojatan i nerealan, no za mene je veoma ozbiljan. Nakon gubitka sluha postala sam vezana uz kuću i obitelj. Manje izlazim i češće me posjećuju osobe koje mi i nisu bile bliski prijatelji, ali iz njima znanih razloga misle da imaju pravo i mogu uletavati u moj dom kada požele.

 

Počela sam se osjećati loše u vlastitoj kući, a vjerujem da problem leži u njihovim negativnim energijama koje donose. Bez obzira što se meni život potpuno promijenio, oni donose svoje frustracije i gnjave ne samo mene već i moje ukućane. Osjeća se stalan nemir i često smo mi domaći na rubu sukoba. Molim vas savjet kako očistiti osobni životni prostor, a da ne moram zvati neke nepoznate osobe koji ne znam jesu li ozbiljni ili će mi samo uzeti novac.

Odgovor: Gde god živimo, naš dom je mjesto na kojem se susreću različite energije. Tu su uz naše misli i emocije prisutne i one druge koje odašilju osobe koje ulaze u naš prostor. Neki ljudi donose negativnu energiju koja ostaje nakon njihova odlaska i djeluje na sve ukućane. Ostaci tih energija mogu rezultirati negativnim emocijama, tugom, depresijom, lošim mislima i velikom količinom nepoželjnog stresa u domu u kojem živite. Naši domovi kao spužve upijaju sve što se u njima događa, a sva ta količina negativne energije akomulira se po uglovima ili nedostupnim dijelovima životnog prostora. Može kvariti međuodnose ukućana, razoriti obiteljski sklad, izazvati financijske poteškoće, a često dolazi do pojave anksioznosti, nemira i gubitka fizičke snage. Ponekad simptomi nisu vidljivi odmah nakon posjeta osoba punih negativnih energija, stoga je poželjno i jednostavno pročistiti prostor u kojem živite.

Postupak je veoma jednostavan. U običnu prozirnu čašu stavite 1/3 morske soli, 1/3 vode i 1/3 alkoholnog octa. Čašu stavite na mjesto gdje mislite da je negativna energija najjača. Neka bude postavljena tako da je nitko neće vidjeti, dirati ili pomicati. Ostavite je tamo 24 sata i nakon toga provjerite ima li kakvih promijena. Ako nema, ne postoje negativna energija u toj prostoriji. No, vidite li u čaši mrlje ili puno mjehurića oni ukazuju na energetske probleme. U tom slučaju ponavljajte proces s novom čašom sve do dana kada ne bude ovih znakova negativne energije. Naravno vodu izlijte van kuće, a proces ponavljajte sve dok voda u čaši ne bude ista kao i ona koju ste ostavili. Tako ćete potpuno očistiti svu negativnu energiju koja se nataložila u vašem domu.

 

In-Portal