KORISTAN SAVJET Omotajte stopala aluminijskom folijom kako biste očuvali cijeli organizam

Zamotajte aluminijskom folijom dio tijela u kojem osjećate bol i krećite se što manje. Ostavite to da stoji cijeli dan ili tijekom noći

 

Aluminijska folija ne mora nužno biti rezervirana samo za kuhinju. Postoje zanimljivi načini kako je koristiti za zdravlje i vraćanje energije. Na portalu Natural cures not medicine tvrde da pomažu te da vrlo malo ljudi zna za to – prenio je 24sata.

Po njima, aluminijska folija pomoći će vam u ova četiri slučaja:

Liječenje prehlade

Vjerovali ili ne, aluminijska folija navodno ublažava simptome prehlade. Omotajte stopala folijom i nakon sat vremena je uklonite. Ostavite stopala da dišu dva sata pa ponovite postupak.

Uklanja umor

Vratit će vam energiju, a postupak je sljedeći – nekoliko komada folije stavite u zamrzivač pa izvadite nakon dva, tri sata. Potom ih stavite na obraze i kapke. Momentalno ćete se osjećati osvježeno.

Ublažava opekline

Ako je vjerovati američkom istraživanju, aluminijska folija pomaže kod opeklina. Ranu najprije pažljivo očistite, osušite čistim ručnikom i nanesite mast za opekotine. Zamotajte to folijom i učvrstite ljepljivom trakom. Bol će biti manja.

Uklanja bol u zglobovima

Zamotajte aluminijskom folijom dio tijela u kojem osjećate bol i krećite se što manje. Ostavite to da stoji cijeli dan ili tijekom noći. Ponovite postupak za deset dana pa napravite pauzu od dva tjedna.

Klaudija Klanjčić