Bili traže trenera: Hari Vukas vodi Hajduk protiv Rijeke

Još se pouzdano ne zna tko će zamijeniti Tudora na mjestu glavnog trenera, ali vodstvo kluba najavljuje kako će to biti uskoro. Neslužbeno se doznaje kako se pregovori vode s nekoliko kandidata

 

Dosadašnji pomoćnik Igora Tudora Hari Vukas vodit će nogometaše Hajduka u subotnjoj prvenstvenoj utakmici protiv Rijeke, potvrđeno je iz splitskog kluba nakon što je Tudor podnio ostavku tri dana prije proljetnog nastavka natjecanja.

Iako su neki mediji pisali kako je i Vukas najavio svoj odlazak, to je u četvrtak popodne sportski direktor Hajduka Goran Vučević demantirao.

Još se pouzdano ne zna tko će zamijeniti Tudora na mjestu glavnog trenera, ali vodstvo kluba najavljuje kako će to biti uskoro. Neslužbeno se doznaje kako se pregovori vode s nekoliko kandidata.

Kandidati za novog trenera su Zlatko Kranjčar, Ivan Katalinić, Stanko Poklepović, te Edoardo Reja, koji je prije šest godina odradio svoju trenersku ulogu u Hajduku i to dok mu je upravo Igor Tudor bio pomoćnik. U klubu još ništa službeno ne žele govoriti o novom treneru i to sve dok se konačno ne dogovore, te se stavi potpis na ugovor.

Dojučerašnji trener Hajduka Igor Tudor svoju je neopozivu ostavku podnio u srijedu navečer. Nagađalo se da je to napravio jer nije uspio transfer stopera Krke Nikole Žižića (27) težak svega 15 tisuća eura, a kojeg je navodno nakon pristanka Marina Brbića zaustavio Nadzorni odbor. Još se zapravo ne znaju pravi razlozi Tudorove ostavke jer o tome čelnici Hajduka ne žele dati niti jedan komentar, a do bivšeg trenera "bilih" ovih dana nije moguće doći.

Hina

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

 

Povezane vijesti