Spasitelj Špaco: Može li Poklepović izvući Hajduk iz rezultatske i igračke gabule?

Prvi put Poklepović je vodio Hajduk od 1984. do 1986. godine, a drugi put od 1991. do 1993. kada je Bilima osvojio i prvi naslov prvaka Hrvatske

 

Hrvatski nogometni prvoligaš Hajduk objavio je kako je za novoga trenera prve momčadi imenovao iskusnog stručnjaka Stanka Poklepovića (76), popularnog Špacu, kojemu će to biti četvrti put u karijeri kako stupa na tu dužnost.

Špacu, tek da podsjetimo, kao čovjeka i trenera ne voli samo grad pod Marjanom, Poklepović je 'persona od respekta' i na hrvatskom Sjeveru, a rado je viđen gost i na Maksimiru

Poklepović je tijekom svog posljednjeg mandata na klupi Hajduka tijekom 2010. godine u proljeće osvojio Kup, a potom na jesen izborio nastup u natjecanju po skupnama Europske lige.

Prvi put Poklepović je vodio Hajduk od 1984. do 1986. godine, a drugi put od 1991. do 1993. kada je "bilima" osvojio i prvi naslov prvaka Hrvatske.

Poklepovićev pomoćnik bit će Hari Vukas koji je vodio Hajduk u posljednja dva tjedna nakon što je s dužnosti trenera odstupio Igor Tudor.

In Portal / Hina
Foto: Nino Strmotić/PIXSELL

 

Povezane vijesti