Mourinho uskoro odlazi iz Reala?

"Nisam još ništa potpisao", komentirao je žovijalni trener kraljevskog kluba glasine da bi već sljedeće sezone trebao sjediti na klupi zasad neimenovanog prvoligaša iz Francuske. Spominje se i jedan klub iz Premier lige kojemu je većinski vlasnik ultrabogati arapski šeik

Je li riječ o PSG-u ili Manchester Cityju? Tko će biti izdašniji u odšteti koja se mora platiti kraljevskom klubu za transfer najkontroverznijeg i, prema nekima, najboljeg trenera današnjice Jose Mourinha?

Dakle, već izvjesno vrijeme kruže priče da Mourinho nije u dobrim odnosima s predsjednikom kluba Florentinom Perezom i da će napustiti mjesto trenera Real Madrida do kraja ljeta, Mourinho opovrgava sve glasine.

- Nisam ništa dogovorio s Real Madridom o odlasku. Nisam ništa potpisao, to je čista besmislica - izjavio je Mourinho za televiziju RTP.

- Kritike me ne opterećuju. Ništa me ne motivira više nego vlastita volja i želja - odlučno tvrdi Jose koji u budućnosti ne želi trenirati izvan Španjolske, Engleske, Italije ili Francuske.

Jose Mourinho odbio je prisustvovati na dodjeli Zlatne lopte i nagrade za najboljeg trenera u Zurichu.

- Nekoliko ljudi me nazvalo i poručilo mi da su glasali za mene, a kasnije kada je objavljena lista s glasovima, druga imena su izašla kao njihov glasački izbor. To je razlog zašto se nisam pojavio na dodjeli - objasnio je portugalski trener.

Mourinho sumnja u namještanje izbora i optužuje FIFA-u za brojne nepravilnosti.

- Krivim FIFA-u za nepravedan izbor jer su na površinu isplivale nepravilnosti oko odabira. Znali su kako stvari stoje, ali nisu ništa učinili kako bi se ovakve stvari izbjegle - kritizirao je trener Real Madrida.

In-Portal/VLM

Foto: Igor Kralj/PIXSELL