Europski tjedan sporta: U Rijeci predstavljena atletika za osobe s invaliditetom

Za najmlađe atletičare ovo je bio poseban doživljaj s obzirom da nemaju prilike često doživjeti sport osoba s invaliditetom

 

U Atletskoj dvorani Kantrida, u organizaciji Športskog saveza osoba s invaliditetom Grada Rijeke i Atletskog kluba Srce, održano je predstavljanje atletike za osobe s invaliditetom, u sklopu Europskog tjedna sporta Families Live European Week of Sport (FeEL EWoS).

Ovom događaju odazvao se, među ostalim, i Atletski klub Kvarner s najmlađim atletičarima koji su toga dana imali prilike vidjeti kako treniraju atletičari s invaliditetom, članovi AK Srce, uključijući i atletičare paraolimpijce, na čelu s Milkom Milinković, najtrofejnijom paraolimpijkom koja se prije nekoliko dana vratila sa sudjelovanja na desetim Paraolimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

Za najmlađe atletičare ovo je bio poseban doživljaj s obzirom da nemaju prilike često doživjeti sport osoba s invaliditetom.

Predstavljanje atletike za osobe s invaliditetom dio je Europskog tjedna sporta Families Live European Week of Sport (FeEL EWoS) – projekta kojeg sufinancira Europska unija.

In Portal

 

Povezane vijesti