Boćari s invaliditetom: BK Istrijana Pula povodom 10. rođendana organizira turnir koji će okupiti vrhunske igrače

"Naš igrač u BC3 kategoriji Marko Arambašić pokušat će obraniti aktualnu titulu prvaka Hrvatske u boći", kaže Željko Jarić Pavičić, predsjednik BK OSI DDZ 'Željko Klepač' – URIHO


 

U subotu 12. studenog s početkom u 9 sati na Velom Vrhu u sportskoj dvorani OŠ Veli Vrh održat će se 4. kolo završnice prvenstva Hrvatske u boćanju za sportaše s invaliditetom. Tijekom dana će se održati pojedinačni susreti u svim kategorijama ( BC1,B C2, BC3 i BC4).

Nakon završetka pojedinačnih susreta dodijelit će se medalje i pehari najuspješnijim pojedincima tijekom natjecateljske sezone 2016. godine.

Domaćin natjecanja je BK Istrijana Pula koji će tom prilikom obilježiti desetu obljetnicu postojanja kluba, a rođendanska proslava zakazana je u Vodnjanu.

"Naš igrač u BC3 kategoriji Marko Arambašić pokušat će obraniti aktualnu titulu prvaka Hrvatske u boći. Moja očekivanja kao predsjednika kluba su da naši igrači Tomislav Habek, također u BC3 kategoriji, pokuša ući u borbu za treće mjesto u ukupnom poretku te kategorije.

Naša jedina igračica u BC2 kategoriji Lara Dabić vodit će borbu za opstanak u ligi za prvaka. Od nje očekujem borbenost i volju da ostvari zadani cilj.

Naša igračica u BC4 kategoriji Silvana Strunjak također je u mogućnosti da se pokuša uključiti u nadmetanje za treću poziciju.

Na kraju bih istaknuo i moj cilj na završnom kolu prvenstva Hrvatske. Kako sam trenutno na trećoj poziciji boćarske ljestvice ambicija mi je da osvojim drugo mjesto u ukupnom poretku na kraju sezone. Od svih drugih igrača u klubu očekujem da daju sve od sebe i ostvare što bolji plasman.“, rekao je Željko Jarić Pavičić, predsjednik BK OSI DDZ 'Željko Klepač' – URIHO.

Domagoj Glažar

 

Povezane vijesti