Hrvatski paraolimpijci obilježili nastavak suradnje s agencijom Bruketa&Žinić OM

HPO i Agencija paraolimpijske sportove i sportaše postavili su na mjesto koje im pripada – a to je ravnopravni položaj s olimpijskim sportovima

 

Sve što je dobro, dugo traje! Bruketa&Žinić OM i Hrvatski paraolimpijski odbor (HPO) malom su svečanošću obilježili nastavak uspješne suradnje koja traje punih sedam godina, još od 2010. Proslavljeni hrvatski paraolimpijci - Anđela Mužinić, Kristijan Vincetić i Matija Grebenić u ime HPO-a prigodnim poklonom službenog dresa s potpisima osvajača medalja na Paraolimpijskim igrama u Riju, sa svojim dugogodišnjim partnerom najavili su nastavak suradnje koja će trajati sve do Paraolimpijskih igara u Tokyu 2020. godine.

HPO i agenciju Bruketa&Žinić OM veže dugogodišnja i plodonosna suradnja. Kampanje 'Ono što nemamo čini nas jačima', 'Možeš me podcijeniti kao čovjeka, ali ne kao sportaša' i 'Između pravih sportaša nema razlike. Razliku čine navijači.' u svojem dugogodišnjem ostvarivanju utjecale su na svijest javnosti i sportskih institucija, te su paraolimpijske sportove i sportaše postavile na mjesto koje im pripada – a to je ravnopravni položaj s olimpijskim sportovima.

Ratko Kovačić, predsjednik HPO-a, osvrnuo se na dosadašnju suradnju istaknuvši kako je ona bila veoma inspirativna i produktivna te naglasio kako vjeruje da će u budućnosti ona biti još i bolja: "Dugih sedam  godina surađujemo s agencijom Bruketa&Žinić OM. Kroz svoj rad pokazali su kako duboko razumiju paraolimpijske vrijednosti i zaista se veselim nastavku suradnje. Prvo nam sada slijede Zimske paraolimpijske igre u PyeongChangu početkom 2018., a zatim i Paraolimpijske igre u Tokyu 2020. godine. Izazovno razdoblje je i pred nama i pred njima, ali zajedno ćemo to bez sumnje odlično odraditi!"

Nikola Žinić, kreativni direktor agencije Bruketa&Žinić OM kazao je: "Naučio sam da sportski duh ne poznaje granice. Može se prevesti na sve u životu. Motivacija koju dobivamo od paraolimpijaca je neprocjenjiva i na tome smo im neizmjerno zahvalni."

Izvor: HPO

 

Povezane vijesti