Petica za Maria: Humanitarna utrka za dječaka s višestrukim teškoćama u razvoju

"Ovim putem pozivamo sve građane, sportske klubove i ljude dobre volje da se uključe u ovu hvalevrijednu humanitarnu utrku 'Petica za Maria'. Sva prikupljena sredstva namjenjena su pomoći obitelji Maria Špehara"

 

Predsjednik Udruge slijepih USKA Mirsad Bećirović poziva sve građane da se odazovu humanitarnoj utrci koju organizira Atletski klub Plitvice za dijete člana Udruge slijepih USKA Maria Špehara koja će se održati 9.srpnja 2017. godine u Općini Rakovica u Čatrnji na seoskom igralištu pod motom Run Medo run.

Uz predsjednika USKA-e govorili su i predstavnici Atletskog kluba Plitvice - predsjednik Leopold Špehar, blagajnik Dario Špehar, zamjenik načelnika Općine Rakovica Mihovil Bićanić te Ružica Špehar Kirić, majka Maria Špehara, člana Udruge slijepih USKA, djeteta koje uz sljepoću pati od višestrukih oštećenja.

"Ovim putem pozivamo sve građane, sportske klubove i ljude dobre volje da se uključe u ovu hvalevrijednu humanitarnu utrku 'Petica za Maria'. Sva prikupljena sredstva namjenjena su pomoći obitelji Maria Špehara, a više informacija možete dobiti direktno u  Atletskom klubu Plitvice na broj predsjednika kluba Leopolda Špehara 0989459165, na mail kluba: a.k.plitvice@gmail.com , a pomoći možete neovisno o sudjelovanju u utrci na žiro račun Atletskog kluba Plitvice IBAN: HR1123400091110866438 uz naznaku PETICA ZA MARIA. Kotizacija za utrku na 5 i 10 km iznosi 100 kuna. Humanitarna utrka održava se pod pokroviteljstvom Općine Rakovica, a organizator AK Plitvice ističe da sva djeca koja se natječu sudjeluju i u tomboli u kojoj se djele tri bicikla. Također uz humanitarnu utrku bit će upriličeno mnoštvo sadržaja za turiste, prolaznike, vikendaše i sve zainteresirane organizirane brojne aktivnosti, te hrana i piće.  Start glavne utrke je u nedjelju 9. srpnja 2017. godine u 18 sati i 15 minuta", poručuju iz karlovačke udruge USKA.

R. R. Naglić

 

Povezane vijesti