Mexico City: Na Svjetskom prvenstvu za plivače s invaliditetom najveće šanse za medalju ima Kristijan Vincetić

U La Lomi će se do 27. rujna, pod nadzorom trenera Mirka Samarđića, adaptirati i pripremati paraolimpijci Kristijan Vincetić i Ante Rađa

 

Uoči nastupa na IPC Svjetskom prvenstvu, koje će se održati u Mexico Cityu od 30. rujna do 6. listopada, hrvatska plivačka reprezentacija osoba s invaliditetom doputovala je u meksički centar za visinske pripreme La Loma. U La Lomi će se do 27. rujna, pod nadzorom trenera Mirka Samarđića, adaptirati i pripremati paraolimpijci Kristijan Vincetić i Ante Rađa.

Što očekuje od Vincetićeva i Rađina nastupa na Svjetskom prvenstvu izbornik reprezentacije Slobodan Glavčić odgovara: "Najveće šanse za medalju ima Kristijan Vincetić na 100m leptir gdje po prijavi ima treće vrijeme. U ostale dvije prijavljene discipline 400m slobodno očekujem finale, a na 100m slobodno polufinale. Ante Rađa na 100m leđno ima peto prijavljeno vrijeme i očekujem ga u finalu, a na 50m slobodno ušao je s B normom i očekujem popravak osobnog rekorda, ali bez finala", izjavio je izbornik Slobodan Glavčić.

Darko Matić / HPO

 

Povezane vijesti