Grad Zagreb: Otvoreno prvenstvo u pikadu i visećoj kuglani za osobe s invaliditetom

U pikadu, u muškoj kategoriji, pobjedu su odnijeli Tomislav Blažević, Marijan Katanović i Danijel Šetrajčić, a u ženskoj Jadranka Blagus, Gordana Semper i Ivana Bečko

 

Otvoreno prvenstvo Grada Zagreba u pikadu i visećoj kuglani za osobe s invaliditetom održano je u prostorijama Udruge HVIDRA Susedgrad, u organizaciji Zagrebačkog športskog saveza za osobe s invaliditetom.

Natjecalo se 15-ak sudionika za pikado, a isto toliko i za viseću kuglanu, u muškoj i ženskoj kategoriji.

 

U pikadu, u muškoj kategoriji, pobjedu su odnijeli Tomislav Blažević, Marijan Katanović i Danijel Šetrajčić, a u ženskoj Jadranka Blagus, Gordana Semper i Ivana Bečko.

U visećoj kuglani, u muškoj kategoriji, prva tri mjesta zauzeli su Goran Pastuović, Kristijan Vincek i Saša Brkić, a u ženskoj Gordana Semper, Nada Montag i Gordana Ilić.

Sudac, koji je ujedno podijelio pobjednicima medalje, bio je Josip Verunica.

 

Ivana Knežević Šambić, profesorica kineziologije i profesionalna trenerica u Zagrebačkom športskom savezu za osobe s invaliditetom, rekla je za kraj: "Zadovoljna sam ostvarenim rezultatima. Možemo reći da je ovo bila kvalifikacija za Državno prvenstvo u pikadu i visećoj kuglani za osobe s invaliditetom, koje će se održati od 27. do 29. listopada 2017. u Poreču."

Tekst: Klaudija Klanjčić

Foto: Jadranka Blagus

 

Povezane vijesti